fbpx

Torturi la comanda

pentru toate evenimentele!

Suntem alături de tine pentru orice eveniment important din viața ta! Trimite-ne o poză cu dorința ta și noi o vom îndeplini! Zoomserie iti ofera torturi la comanda in Bucuresti, Brasov, Ramnicu Valcea si Constanta pentru orice fel de eveniment!

Torturi Nunta

Modele Torturi Nunta

Cofetaria noastra va ofera o serie de modele de torturi pentru nunta dumneavoastra realizate deja pentru diferiti clienti. De asemenea, aveti si posibilitatea de a ne trimite ideea dumneavoastra, pentru realizarea unui tort original pentru cea mai importanta zi din viata dumneavoastra.

Torturi Botez

Modele Torturi Botez

Cofetaria noastra va ofera o serie de modele de torturi pentru botez dumneavoastra realizate deja pentru diferiti clienti. De asemenea, aveti si posibilitatea de a ne trimite ideea dumneavoastra, pentru realizarea unui tort original pentru cele mai importante zile din viata celor dragi.

Torturi Aniversare

Torturi Aniversare

Fie ca este vorba de aniversarea ta sau a unei persoane dragi, Zoomserie iti ofera cea mai variata gama de modele de torturi din care sa alegi pentru acest eveniment special. De asemenea, ai posibilitatea sa ne trimiti ideea ta originala pentru a o realiza

Torturi pentru un rasfat dulce in fiecare zi!

Torturile Noastre

Cofetaria Zoomserie

DESPRE PRODUSELE NOASTRE

Prajituri Grecesti

Sweet

Prajiturile si inghetata produse de Zoomserie acopera o mare varietate a produselor traditionale grecesti, dar in acelasi timp au dezvoltat peste 700 specialitati de cofetarie cu noi arome acoperind intregul univers calanderistic.

Cafea Greceasca

Coffeee

Savureaza o cafea buna in Bucuresti si in tara in toate locatiile cofetariilor noastre. Fie ca optezi pentru o simpla cafea greceasca sau pentru un mod mai usor de a te racori prin intermediul unui freddo espresso sau fredo capuccino, Zoomserie este acolo pentru tine.

Torturi la comanda

Snack

Cofetariile noastre realizeaza torturi la comanda folosind cele mai calitative ingrediente pentru toate evenimentele importante din viata ta. Fie ca este vorba de torturi pentru botez, torturi pentru nunta sau torturi aniversare, Zoomserie iti va oferi un standard de calitate pe masura asteptarilor tale.

Wholesale

Pentru mai multe informații referitoare la secțiunea noastră de wholesale, nu ezita să ne contactezi!

Wholesale

Wholesale Catalogues

Catalog-Cafe-HORECA
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2017 – LOW