Treci la conținutul principal

FAQ – Întrebări frecvente

Majoritatea răspunsurilor le veți găsi aici. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Livrați la domiciliu?

Serviciul de livrări este disponibil zilnic, în intervalul 11:00 – 17:00. Livrăm cu propria mașină frigorifică și nu colaborăm cu livratori externi. Comanda poate ajunge la orice oră în acest interval, așadar nu livrăm la oră fixă.

Comanda trebuie înregistrată cu minim o zi înainte de livrare. Pentru confirmarea produselor și livrării, unul din operatorii noștri o să vă contacteze telefonic, sau ne puteți contacta dumneavoastră la numărul de telefon 0790002000 sau mail [email protected].

Care este prețul pe kg la torturile personalizate?

Torturile personalizate pot varia extrem de mult de la un model la altul. Prețul de bază este 150 lei/kg, iar în funcție de complexitatea modelului (ex.: figurine umane, figurine Disney 3D, figurine roboți, flori realizate manual, dantelă specială, foiță de aur etc.) se poate adăuga manoperă de personalizare, care variază între 50 – 1000 lei. Dacă aveți o poză cu modelul dorit, ne puteți trimite o cerere de ofertă la adresa de mail [email protected] sau pe WhatsApp 0790002000 o poză cu tortul și vă comunicăm de îndată toate informațiile necesare.

Putem veni și cu modele din exterior sau realizați doar ce aveți în portofoliu?

Majoritatea torturilor personalizate pe care le realizămsunt modelele alese de client, concepute de noi în funcție de cerințe sau alese direct din gama noastră de modele.

Da, puteți veni cu modelul dumneavostră. Nu promitem să îl reproducem identic dar promitem să îl realizăm într-o variantă mai bună! 😊

Să fim siguri că se poate reproduce, este bine să trimiteți o poză la adresa de mail [email protected] sau WhatsApp 0790002000.

Unde găsim compozițiile pentru torturile personalizate?

Torturile personalizate pot fi realizate din aproape toate compozițiile torturilor noastre standard, pe care le gășiți aici: www.zoomserie.ro/categorie/torturi. Disponibilitatea compoziției va fi confirmată cu unul din operatorii cofetăriei.

Unde găsim ofertele pentru Candy Bar?

Ofertele sunt stabilite individual, în funcție de câteva criterii: data evenimentului, orașul, restaurantul, ora la care ajung invitații, tematica și numărul de persoane. Ne puteți trimite toate aceste informații la adresa de mail [email protected] și revenim în maxim 2 zile cu oferta special concepută pentru dumneavoastră.

Se pot combină compozițiile între ele?

În cazul în care doriți două compoziții într-un singur tort, este bine să înregistrăm comanda din timp, cu 6-10 zile înainte. Confirmarea o vom avea doar după ce primim răspunsul din laborator.

Folosiți înghețată la cremă?

Toate produsele noastre sunt congelate imediat după producție. Refrigerarea, ca și proces, înseamnă răcirea produselor până la temperaturi situate în apropierea punctului de congelare, fără apariția de gheață în produs.

Veți observă că o prăjitură scoasă direct din congelator (congelată), la tăierese poate vedea că straturile sunt însiropate, crema este rece, nu sunt blocuri de gheață iar gustul este că a unei prăjituri cu înghețată.

Blatul rămâne doar rece iar crema are textura de înghețată. În cele mai multe cazuri, anumite sortimente, sunt mai bune congelate, decât decongelate.

Torturile se pot decongela în aproximativ 1 – 6 h, în funcție de compoziție și dimensiune.

Pentru evenimente, la torturile etajate, îmbrăcate în crema de unt sau pastă de zahăr, este bine să le păstrăm la o temperatura de minim -5 – 0 grade celcius. în caz contrar, riscăm o deteriorare exterioară a produsului. Torturile și prăjiturile noastre au o textura moale, ușor însiropată și atunci riscăm ca decorul / culorile sau pasta de zahăr să se topească / scurgă, culorile să se combine. Lucru pe care nu ni-l dorim.

Torturile se fac pe loc?

Torturile pot fi realizate într-un timp relativ scurt, de pe o zi pe alta sau chiar în aceași zi, în funcție de model, compoziție și disponibilitate, dar nu pe loc! În zilele de sărbători și pentru evenimente speciale (botez, nuntă, aniversare) este bine să înregistrați comandă din timp, mai ales dacă avem cantități mai mari și modele speciale. Oricum, în cofetariile noastre veți găși întotdeauna torturi personalizate, la liber, gata să le luați acasă!

Cu cât timp putem plasa comandă înainte?

Timpul minim pe care îl sugerăm, este de 3 – 5 zile. Sunt cazuri în care modelul de tort este foarte complicat și atunci avem nevoie chiar și de 10 zile pentru a primi toate materialele necesare sau cazuri în care putem realiza tortul în aceeși zi.

De asemenea, avem torturi personalizate gata de cumpărat, direct din vitrină, la liber. modele sunt variate și de obicei satisface cam toate cerințele!

Aveți artificii?

Nu, din păcate nu comercializam artificii.

La noi veți găși lumânări simple (albe, roz, bleu) și lumânări în formă de cifre.