FAQ – frequently asked questions

 

 1. Livrati la domiciliu?
 • Serviciul de livrari este disponibil zilnic, in intervalul 11:00-17:00. livram cu propia masina frigorifica si nu colaboram cu livratori externi. Comanda poate ajunge la orice ora in acest interval, asadar nu livram la ora fixa.

Comanda trebuie inregistrata cu minim o zi inainte de livrare. pentru confirmarea produselor si livrarii, unul din operatorii nostri o sa va contacteze telefonic iar daca nu, ne puteti contacta dumneavoastra la numarul de telefon 0790002000 sau mail comenzi@zoomserie.ro

 

 1. Care este pretul pe kg la torturile personalizate?
 • Torturile personalizate pot varia extrem de mult de la un model la altul. Pretul de baza este 150 lei/kg, iar in functie de complexitatea modelului (ex.: figurine umane, figurine disney 3d, figurine roboti, flori realiza manual, dantela speciala, foita de aur etc.) se poate adauga manopera de personalizare, care variaza intre 50-1000 lei. Daca aveti o poza cu modelul dorit, ne puteti trimite o cerere de oferta la adresa de mail comenzi@zoomserie.ro sau pe WhatsApp 0790002000 o poza cu tortul si va comunicam de indata toate informatiile necesare.

 

 1. Putem veni si cu modele din exterior sau realizati doar ce aveti in portofoliu?
 • Majoritatea torturilor personalizate pe care le realizam, sunt modelele alese de client, concepute de noi in functie de cerinte sau alese direct din gama noastra de modele.
 • Da, puteti veni cu modelul dumneavostra. Nu promitem sa il reproducem identic dar promitem sa ii realizam intr-o varianta mai buna! 😊
 • Sa fim siguri ca se poate reproduce, este bine sa trimiteti o poza la adresa de mail comenzi@zoomserie.ro sau WhatsApp 0790002000.

 

 1. Unde gasim compozitiile pentru torturile personalizate?
 • Torturile personalizate pot fi realizate din aproape toate compozitiile torturilor noastre standard, pe care le gasiti aici https://www.zoomserie.ro/categorie/torturi/. Disponibilitatea compozitiei va fi confirmata cu unul din operatorii cofetariei

 

 1. Unde gasim ofertele pentru candy baruri?
 • Ofertele sunt stabilite individual, in functie de cateva criterii: data evenimentului, orasul, restaurantul, ora la care ajung invitatii, tematica si numarul de persoane. ne puteti trimite toate aceste informatii la adresa de mail comenzi@zoomserie.ro si revenim in maxim 2 zile cu oferta special conceputa pentru dumneavoastra.

 

 

 

 

 1. Se pot combina compozitiile intre ele?
 • In cazul in care doriti doua compozitii intr-un singur tort, este bine sa inregistram comanda din timp, cu 6-10 zile inainte. Confirmarea o vom avea doar dupa ce primim raspunsul din laborator.

 

 1. Folositi inghetata la crema?
 • Toate produsele noastre sunt congelate imediat dupa productie. Refrigerarea, ca si proces, inseamna racirea produselor pana la temperaturi situate in apropierea punctului de congelare, fara aparitia de gheata in produs.

       Veti observa ca o prajitura scoasa direct din congelator (congelata),

       la        taiere se poate vedea ca straturile sunt insiropate, crema este rece,

       nu     sunt blocuri de gheata iar gustul este ca a unei prajituri cu inghetata.

       Blatul ramane doar rece iar crema are textura de inghetata. in cele mai

       multe cazuri, anumite sortimente, sunt mai bune congelate, decat

       decongelate.

 • Torturile se pot decongela in aproximativ 1-6 h, in functie de compozitie si dimensiune
 • Pentru evenimente, la torturile etajate, imbracate in crema de unt sau pasta de zahar, este bine sa le pastram la o temperatura de minim -5 – 0 grade celcius. in caz contrar, riscam o deteriorare exterioara a produsului. Torturile si prajiturile noastre au o textura moale, usor insiropata si atunci riscam ca decorul/culorile sau pasta de zahar sa se topeasca/scurga, culorile sa se combine. Lucru pe care nu ni-l dorim.

 

 

 1. Torturile se fac pe loc?
 • Torturile pot fi realizate intr-un timp relative scurt, de pe o zi pe alta sau chiar in aceasi zi, in functie de model, compozitie si disponibilitate, dar nu pe loc! In zilele de sarbatori si pentru evenimente speciale (botez, nunta, aniversare) este bine sa inregistrati comanda din timp, mai ales daca avem cantitati mai mari si modele speciale. Oricum, in cofetariile noastre veti gasi intotdeauna torturi personalizate, la liber, gata sa le luati acasa!

 

 1. Cu cat timp putem plasa comanda inainte?
 • Timpul minim pe care il sugeram, este de 3-5 zile. sunt cazuri in care modelul de tort este foarte complicat si atunci avem nevoie chiar si de 10 zile pentru a primi toate materialele necesare sau cazuri in care putem realiza tortul in aceesi zi.
 • De asemenea, avem torturi personalizate gata de cumparat, direct din vitrina, la liber. modele sunt variate si de obicei satisface cam toate cerintele!

 

 1. Aveti artificii?
 • Nu, din pacate nu comercializam artificii.
 • La noi veti gasi lumanari simple (albe, roz, bleu) si lumanari in forma de cifre