Despre Noi


În 1981, Panagiotis Ntasios, un chimist din Atena, a găsit în zona rurală, muntoasă din Grevena, Grecia, locul perfect pentru a găsi ingrediente de calitate excelentă pe care să le folosească în rețetele sale de vis de gelato. Și-a înființat primul magazin de înghețată în 16 metri pătrați. În anii 80 și 90, succesul continuu a adăugat o nouă gamă de produse, cum ar fi ciocolată, deserturi, prăjituri și la începutul anilor 00 întreaga unitate de producție s-a mutat în site-ul care este acum. În toți acești ani, angajați în valorile de bază pe care fondatorul le-a stabilit în firma, ne continuăm afacerea. În anii 10 ne-am extins pe piața europeană pornind de la București, România, continuând în Bulgaria, Marea Britanie, Germania cu magazine marca Zoomserie și exportând în multe alte țări, inclusiv SUA.

Astăzi continuăm cercetarea și dezvoltarea produselor noastre având mereu în vedere consumatorul, nevoile pieței și oamenii noștri.


– Zoomserie.Product Gallery


Valorile Noastre

 

Responsabilitate: recunoaștem și acceptăm responsabilitatea pentru acțiuni, produse, decizii, timp și politici.

Angajament: Ne angajăm să oferim angajaților oportunități de a se dezvolta personal, profesional și spiritual, oferind în același timp produse de o calitate excepțională și o experiență remarcabilă de servicii pentru clienți.

Comunitate: ne susținem activ comunitatea, donând produsul și timpul nostru pentru nevoile specifice ale organizațiilor, cartierelor și familiilor pe care le deservim.

Integritate: Oferim comunicare și servicii oneste, la timp, care arată respect și bunătate cu fiecare client, coechipier, furnizor, agenție de conducere și concurent.

Siguranță: asigurăm sănătatea și bunăstarea tuturor colegilor și clienților. Creăm un mediu de lucru sigur prin conștientizare, comunicare și formare.

Munca în echipă: Ne străduim să creăm un mediu de lucru pozitiv prin construirea unui spirit de efort de cooperare între indivizi și departamente; realizarea succesului nostru depinde de capacitatea noastră de a performa ca o echipă de succes

 

 
VARIETATE

Desserts!

Prajiturile si inghetata produse de Zoomserie acopera o mare varietate a produselor traditionale dar in acelasi timp au dezvoltat peste 700 specialitati de cofetarie cu noi arome acoperind intregul univers calanderistic

Magazine si Contacte Comanda acum

Asigurarea Calității


Calitatea produselor noastre incepand de la materii prime pana la ambalare si distribuire este garantata prin certificatele ISO si HACCP.

Zoomserie se angajează să ofere clienților noștri produse, servicii și asistență de cea mai înaltă calitate, care să corespundă așteptărilor clienților. Atingerea satisfacției complete a clienților este esențială pentru filozofia noastră de afaceri și acest lucru se reflectă prin acțiunile, relațiile, procesele și operațiunile noastre.Torturi personalizate de înaltă calitate


Vizitați magazinele noastre

 


Prajim cafeaua noastră


Sandvișuri și micul dejunEXPERIENȚĂ

Produsele sunt realizate in fabrica noastra iar etapele de prelucare a dulciurilor sunt intr-o continua observare astfel incat ZOOMSERIE ofera consumatorilor produse proaspete si calitate exceptionala. Zoomserie acopera necesitatile pietei distribuind la momentul respectiv in Grecia si 7 regiuni diferite din Europa si in SUA