fbpx

Despre noi

Sweet - Coffee - Snack

Despre noi

“Compania a fost infiintata in anul 1982 in zona Thesalloniki, Grecia. De-a lungul anilor aceasta afacere s-a extins aflandu-se intr-o continua dezvoltare. Aici a existat o crestere continua in varietatea de produse, imbunatatind retetele traditionale ajungand sa produca retete unice si de o calitate consistenta.”

Zoomserie

SC ZOOMSERIE SRL, Sfanta Vineri 23, scara 2, 34, Bucuresti, Romania. Tel. 0751.222.265, mail. Info@zoomserie.ro, CUI RO29130548.

Zoomserie

DESPRE PRODUSELE NOASTRE

VARIETATE

Sweet

Prajiturile si inghetata produse de Zoomserie acopera o mare varietate a produselor traditionale dar in acelasi timp au dezvoltat peste 700 specialitati de cofetarie cu noi arome acoperind intregul univers calanderistic.

CALITATE

Coffeee

Calitatea produselor noastre incepand de la materii prime pana la ambalare si distribuire este garantata prin certificatele ISO si HACCP.

EXPERIENȚĂ

Snack

Produsele sunt realizate in fabrica noastra iar etapele de prelucare a dulciurilor sunt intr-o continua observare astfel incat ZOOMSERIE ofera consumatorilor produse proaspete si calitate exceptionala. Zoomserie acopera necesitatile pietei distribuind la momentul respectiv in Grecia si 7 regiuni diferite din Europa iar de acum innainte si in Romania.

Contactează-ne

Compania noastră îți este alături în orice moment. Nu ezita să ne contactezi!