fbpx

Blog

Zoomserie Livreaza Rasfat La Domiciliu

Cofetaria Zoomserie Unirii va pune la dispozitie serviciul de livrare la domiciliu. Astfel va puteti bucura oricand de produsele voastre preferate.

Zoomserie Livreaza Rasfat La Domiciliu

Comenzile mai mari de 200 lei beneficiaza de livrare gratuita, doar in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, se percepe o taxa de transport, care variaza in functie de adresa de livrare.

In zonele din apropierea Bucurestiului (Ilfov, Bragadiru, Popesti Leordeni, etc), livreaza doar Atelierul Zoomserie (torturi personalizate, produse candy bar), comanda minima fiind de 200 lei.

Livrarile se realizeaza de luni pana vineri in intervalul orar 11:00 – 15:00, iar in weekend in intervalul orar 11:00 – 17:00. Pentru a inregistra comanda va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0751222265, sau pe mail: comenzi@zoomserie.ro.

Produsele care apar pe site nu sunt disponibile in toate locatiile. Pentru a va asigura de disponibilitatea acestora, va rugam sa contactati cea mai apropiata locatie.

Timpul de livrare al comenzilor variaza in functie de disponibilitatea soferilor, ora la care este realizata comanda si zona de livrare.

Va multumim!

Torturi la comanda

pentru toate evenimentele!

Suntem alături de tine pentru orice eveniment important din viața ta! Trimite-ne o poză cu dorința ta și noi o vom îndeplini! Zoomserie iti ofera torturi la comanda in Bucuresti, Brasov, Ramnicu Valcea si Constanta pentru orice fel de eveniment!