fbpx

Blog

Acum si cu livrare la domiciliu!

Cofetaria Zoomserie Unirii va pune la dispozitie serviciul de livrare la domiciliu. Astfel va puteti bucura oricand de produsele voastre preferate.

Pentru comenzile mai mari de 50 lei livrarea este gratuita, doar in Zona Unirii. Pentru livrari in alte zone, pretul este variabil, acesta se comunica dupa plasarea comenzii, telefonic.

Livrarile se realizeaza zilnic, in intervalul orar 12:00 – 20:00. Pentru a inregistra comanda va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0751222265 , sau pe mail: comenzi@zoomserie.ro.

Pentru comenzi la Zoomserie Victoriei si Zoomserie Baneasa va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0740016577 iar pentru Zoomserie Delfinului – Pantelimon la numarul 0755978023.

Produsele care apar pe site nu sunt disponibile in toate locatiile. Pentru a va asigura de disponibilitatea acestora, va rugam sa contactati cea mai apropiata locatie la numarul de telefon afisat mai sus.

Timpul de livrare al comenzilor variaza in functie de disponibilitatea soferilor, ora la care este realizata comanda si zona de livrare.

Va multumim!

Torturi la comanda

pentru toate evenimentele!

Suntem alături de tine pentru orice eveniment important din viața ta! Trimite-ne o poză cu dorința ta și noi o vom îndeplini! Zoomserie iti ofera torturi la comanda in Bucuresti, Brasov, Ramnicu Valcea si Constanta pentru orice fel de eveniment!